تحولات منطقه

وزیر آموزش و پرورش درباره جزییات طرح تمام وقت شدن معلمان گفت: در این طرح معلمان به جای ۲۴ ساعت ۳۶ ساعت در هفته در مدرسه حضور خواهند داشت.

توضیحات وزیر آموزش و پرورش در مورد طرح "تمام‌وقت‌شدن معلمان"
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، سید محمد بطحایی درباره جزییات طرح تمام وقت شدن معلمان گفت: هم اکنون 6 ساعت اضافه تدریس در حکم معلمان لحاظ می شود که امتیازخوبی برای آنهاست و در سوابق خدمتی لحاظ و از سایر امتیازات بهره مند خواهند برد.

وی افزود: طرحی را داریم که به تدریج به سمت تمام وقت شدن معلمان حرکت کنیم البته در گام نخست باید اعتبار مورد نیاز و انگیزه‌های لازم در معلمان تامین شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: البته نمی توانیم به معلمان اجبار کنیم به جای 24 ساعت در هفته 36 ساعت در مدرسه حضور داشته باشند بلکه با ایجاد انگیزه های لازم باید هر کدام از معلم ها به اختیار تمام وقت خواهند شد.

بطحایی تاکید کرد: درحال حاضر اجرای طرح  6 ساعت اضافه تدریس را آغاز کرده ایم.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha